Email: contact@bradulalb.ro

Livrare gratuita la comenzi mai mari de 1000 RON

Cuțite și bricege

Cuțitul și briceagul pentru vânătoare sunt instrumente absolut indispensabile în activitatea de vânătoare; acestea sunt ideale și atunci când vă aflați în drumeții sau practicați diverse sporturi.
Magazinul nostru online vă pune la dispoziție diverse produse precum sunt bricegele și cuțitele de buzunar Hubertus, ascuțitoarea de cuțite Walther sau setul de cuțite de vânătoare Walther.
Multe dintre cuțitele noastre de vânătoare au lamă fixă pentru a vă asigura o experiență de vânătoare sigură.
Cuțitul de vânătoare cu lamă fixă și cuțitul de vânătoare cu mâner din plastic sunt foarte ușor de întreținut și de curățat.
Briceagul pentru vânătoare poate fi transportat cu ușurință și în buzunar și poate fi purtat în permanență de către dumneavoastră fără ca să-i simțiți prezența, pe parcursul întregii zile datorită dimensiunilor reduse.
Atât cuțitele, cât și bricegele compacte și ușoare sunt fabricate din oțel masiv, inoxidabil, și au finisaje elegante, funcționale și de calitate.
Acestea pot avea și mânere din lemn tratat, șlefuit și conturat în așa fel încât să vă protejeze degetele și să vă asigure o manevrabilitate ridicată.

Grid List

Afișez toate cele 8 rezultate