Email: contact@bradulalb.ro

Livrare gratuita la comenzi mai mari de 1000 RON

Accesorii

Subcategoria Accesorii cuprinde jambiere, tălpi pentru încălzirea picioarelor, genți pentru cizme, lanțuri antiderapante sau șosete speciale pentru ghete.
Jambierele oferă cea mai bună protecție împotriva umidității și murdăriei; sunt prevăzute cu fermoare fine ce permit ajustarea la lățimea picioarelor.
Talpa pentru încălțăminte vă protejează de mirosul neplăcut al picioarelor datorită materialul subțire și respirabil ce este de calitate superioară.
Geantă clasică si ușoară pentru cizme ce asigură o stabilitate bună este creată special pentru a vă proteja și transporta cizmele de cauciuc.
Lanțurile pentru protecția ghetelor sau bocancilor cu zeci de margini ascuțite oferă o aderență extrem de bună pe gheață și zăpadă. Acestea pot fi folosite și pe pietriș, roci sau suprafețe noroioase datorită oțelului bine întărit din care sunt fabricate.
Șosetele speciale pentru ghete sunt ideale pentru toate lucrările din pădure și grădină. Sunt confecționate din piele tratată impermeabil, ce este robustă și moale.
Toate aceste accesorii pentru vânătoare sunt potrivite și pentru grădinari și silvicultori.

Grid List

Afișez toate cele 13 rezultate